Janu

Janu
Instrument: Harp

Janu was reeds op jonge leeftijd gepassioneerd door muziek. Ze volgde een opleiding aan het Conservatorium van de Hogeschool Gent waar ze zich specialiseerde in de Keltische en klassieke harp en het diploma behaalde van ''Meester in Muziek''.
Janu is de enige (Belgische) muzikante die zes soorten harp bespeelt (Keltische, Schotse, klassieke, Paraguayaanse, elektro-akoestische en elektronische harp).
 
 
Menqi Wen
Menqi Wen
Instrument: Piano

Een pianist die zich de laatste jaren bezig houdt met muziek van Bach, Beethoven, Schumann, Chopin en Liszt. Maar inmiddels is hij ook volop bezig om zijn repertoire met populaire muziek uit te breiden.

In 2002 werd hij toegelaten tot de Jong Talent Klas van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar hij pianoles volgde bij Marlies van Gent.
 
 
Mihai
Mihai
Instrument: Panfluit

Met een zeer enthousiaste show en zijn panfluit, weet Mihai het publiek enorm te boeien. Het mengen van een traditioneel instrument met moderne muziekstromingen slaat goed aan. De meerderheid van de panfluitspecialisten beschouwen Mihai nu al als de meest begaafde en ontwikkelde jonge panfluitist. Hij heeft een geweldige en geraffineerde techniek, een fantastische eigen sound en een heel gevoelige interpretatie.
   
Janine Jansen
Janine Jansen
(Viool)
Bond
Bond (UK)
(Viool)
 
 
Slagerij van Kampen
Slagerij van Kampen
(Slagwerk)

Jan Vayne
Jan Vayne
(Piano)

 
 
Golden Strings
Golden Strings
(Viool)
Candy Dulfer
Candy Dulfer
(Saxofoon)
 
 
Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wij kunnen iedere
instrumentalist(e) voor u verzorgen, dus neem vrijblijvend contact met ons op.