DJ Twan

Vanaf 1991 is Twan al bezig om van zijn hobby zijn werkt te maken. Met de hulp van zijn vader bouwde hij zijn eerste disco meubel en ging hij draaien op feesten en partijen. Met veel succes is hij nog steeds actief als DJ.

Inmiddels heeft Twan ook de 2e tak volop leven ingeblazen. Via Black Box Show Equipement kan men alles huren wat maar met licht en/of geluid te maken heeft. Met een vast team aan ervaren geluidsmensen verzorgen zij een optimaal geluid voor de artiesten/bands op zowel kleine locatie’s als voor grote festivals of evenementen.

Naast het verhuren van apparatuur heeft Twan ook nog altijd tijd om regelmatig als DJ op te treden. Het maakt dan niet uit of het een allround, country, carnaval of Nederlandstalige avond is, Twan maakt er wel een feestje van!

Dus met deze Tilburgse DJ haalt U de Brabantse gezelligheid zeker in huis. De dansvloer is alleen leeg tijdens het op- en afbouwen. Daarom gaan de gasten na een gezellig feestje met een brede lach naar huis.

Daarnaast is Twan ook de vaste geluidsman van een aantal bands. Met de band Savannah verzorgt hij al vele jaren optredens op festivals en in theaters, dus ervaring heeft hij inmiddels meer dan genoeg. Tevens was hij verantwoordelijk voor de geluidsmix van de tweede DVD voor deze band.

Dus heeft U een DJ, geluidsinstallatie en/of een lichtinstallatie nodig, dan moet U zeker Black Box bellen. Deze professionals weten waar ze over praten en kunnen Uw wensen waar maken tegen zeer interessante prijzen.

 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.