DJ Ronald de Hoog

Als jongetje van 15 was Ronald al druk bezig met de muziek. Hij begon op de camping met het organiseren van discoavonden samen met een vriend. Na een aantal jaren had Ronald al een flinke collectie platen en CD’s bij elkaar en werd hij al veel gevraagd voor schoolfeesten en andere partijen.

In 1995 begon Ronald aan zijn carriere als DJ bij Claus! Partyworld in Hoofddorp. Het duurde niet lang of Ronald werd daar een veel gevraagd DJ en draait daar nu nog met grote regelmaat geweldige avonden.

In 1996 is Ronald zich gaan specialisen in de countrymuziek, omdat hij zelf ook een verwoedt country-dancer is heeft Ronald ook veel succes bij het country line dance publiek, omdat hij precies weet wat de populaire dansen zijn en op welke muziek deze gedanst moeten worden.

Ook met het presenteren van grote country festivals is Ronald niet meer onbekend. Hij heeft inmiddels al een groot aantal festivals mogen presenteren waaronder de Western Experience (’s-Hertogenbosch en Rijswijk), de Country & Western Adventure (Zwolle en Arnhem), Starriders (Kaatsheuvel), Disneyland Parijs, Universal Cup in Engeland en het WK line dancing (Veldhoven).

Maar Ronald wil zeker niet de kleinere zalen vergeten, want het maakt voor Ronald niet uit of hij voor 100 mensen werkt of voor 10.000 mensen. Zijn kwaliteiten komen ook tot uitdrukking op bruiloften en bedrijfsfeesten. In ieder genre zal Ronald Uw evenement tot een onvergetelijk succes maken, waar nog lang over nagepraat zal worden.

U ziet het, DJ Ronald de Hoog is op vele manieren in te passen in elk evenement. Van country tot allround repertoire, met Ronald maakt U altijd de juiste keuze. En dat Ronald goed is bewijst hij door het feit dat een groot aantal organisatoren hem al vele jaren boeken. Voorbeelden hiervan zijn: Claus! Partyworld, Bison Bowling, Camping Wittelterbrug, Condor City, Feesterij El Fuego en vele anderen.

 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.