DJ Tomcio

Tommy van Veelen wist al vroeg in de jaren 90 dat hij dj wilde worden. Van jongs af aan is hij al met muziek bezig en maakte hij eigen creaties met verschillende muziekstijlen. Vanaf zijn 18e begon hij ook eigen tracks en remixen te maken die hij graag ten gehore bracht in de clubs waar hij vaak kwam. Vooral door te kijken naar de reacties van het publiek op zijn muziek kon hij zich hierin nog meer verdiepen en dingen verbeteren.

Niet lang daarna is hij zelf ook begonnen met draaien in diverse clubs. In 2003 heeft hij een half jaar in diverse plaatsen in Spanje gedraaid voor toeristen, afkomstig uit landen over de hele wereld. Daarnaast draaide hij ook regelmatig in Polen onder de naam “Cyclone Tommy”.

In 2008 is Tomcio opnieuw begonnen met het produceren van eigen geluid en remixen. Vooral zijn mashup ‘Samir’s Theme vs The Rocky Theme’ is wereldwijd gedraaid door verschillende dj’s. Verder mixte hij ook al bootlegs van diverse bekende tracks van oa: David Guetta, Hardwell, Jean Elan, Dennis Ferrer & Funkerman, waarmee hij meer ervaring probeert op te doen om uiteindelijk geheel eigen producties te maken.

Vandaag de dag is hij actief dj bij diverse clubs in Nederland. Vooral voor 90’s feesten en dance in de brede zin van het woord kent hij geen grenzen. Tomcio is op dit moment klaar om zijn creativiteit en ervaring te delen in het openbaar.

 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.