Dennis van Rhee

Al op
16-jarige leeftijd begon Dennis zijn activiteiten als DJ op schoolfeesten, waarna al snel andere locaties gebruik gingen maken van zijn spraakvaardigheden. Gevolg; op 18-jarige leeftijd stond Dennis te draaien in een alleenstaande club te Zandvoort. Terwijl de gemiddelde leeftijd van zijn publiek ruimschoots de 40 was gepasseerd, besloot Dennis zijn horizon te verbreden.

Via Gaston Starrenveld (de voice-over van Rad van Fortuin en de Postcode Loterij) belandde Dennis in het uitgaansleven, waar hij zijn vaardigheden verder begon te ontwikkelen.


In Claus! Partyhouse & Bowling kon Dennis zich verdiepen in het organisatiewezen als "hoofd-entertainment". Hij organiseerde en presenteerde in deze hoedanigheid diverse grote feesten met o.a. Total Touch, Rene Froger en natuurlijk de "Lekkerste horeca nacht van Haarlem".

Na diverse omzwervingen als organisator in de wereld van de horeca, belandde Dennis in de televisiewereld. Door zijn tomeloze energie ten toon te spreiden als "publieksopwarmer" voor diverse programma's (o.a. Schoolstrijd van de NCRV), werd zijn heldere stem opgemerkt door enkele producenten van reclamespotjes. Onder het motto "geef de man een microfoon en hij is in zijn element" zijn er inmiddels al diverse reclamespotjes door hem ingesproken, evenals televisieprogramma's opgenomen die werden voorzien van zijn "voice-over".

Dennis zijn voorliefde voor de country muziek kwam volledig tot zijn recht tijdens zijn werkzaamheden als artiestenplanner voor Bob de Jong Productions. Door veel in contact te komen met de organisatoren van diverse country evenementen, brak voor Dennis de tijd aan om zich full-time in de wereld van de country lifestyle te storten als presentator en DJ.

Helaas liep de interesse in de country muziek terug en kon hij de overstap maken naar Radio Veronica. Bij afwezigheid nam hij radioprogramma's over en was DJ op de bekende "70's-80's en 90's Party" van Radio Veronica.

Met al deze kennis op zak, besloot Dennis zijn eigen bedrijf te beginnen. "Jimin Music & Models" had een vliegende start en inmiddels beschikt hij over een groot aantal modellen die kunnen worden ingezet voor o.a. productpresentaties, modeshows en gastvrouwen. Daarnaast organiseert hij nog diverse evenementen, bedrijfsfeesten en is hij actief als DJ op de meest uiteenlopende feesten.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.