Rash & Romy
R&B & Streetdance

Rash & Romy laten het publiek kennis maken met een mix van R&B, streetdance en popping. Op een unieke manier verzorgen zij demo's van deze danssoorten. Ze maakte indruk tijdens hun optreden in "Holland's Got Talent" en sindsdien zijn ze door heel Nederland te bewonderen.

Eventueel is het geven van een workshop ook mogelijk. Uw gasten kunnen in een korte tijd de basis leren en op die manier met dit duo mee dansen.

 
 
Kevin Gorczynski
Kevin Gorczynski
Popping

Popping is gebaseerd op de techniek van het snel spannen en ontspannen van de spieren, zodat er een soort schok door het lichaam van de danser gaat, welke ook wel een pop of hit wordt genoemd. Dit wordt gedaan op het ritme van de muziek, in combinatie met verschillende bewegingen en poses.
Popping wordt ook gebruikt als een algemene term voor een groep van verschillende dans stijlen en technieken die vaak samen met poppen worden gedaan, om een gevarieerdere uitvoering te verkrijgen.
 
Stijldansen

Wij beschikken over een aantal danskoppels die een demonstratie kunnen geven in stijldansen. Deze koppels dansen veelal in de hoogste klasse.

Enkele voorbeelden zijn:
Samba
Cha-cha-cha
Rumba
Paso-doble
Jive
Ballroom
enz.

 
Bellydance Show

Oriental Princesses biedt u een adembenemende bellydance show vol passie, prachtige muziek, verbluffende choreografieën en schitterende kostuums: spectaculair en sfeervol entertainment waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Oriental Princesses biedt u diverse exlusieve shows voor een tal van gelegenheden. Denk hierbij aan business events, personeelsfeest, gala, huwelijks- of privéfeest, Kerstshow en teambuilding workshops.
 
Country Linedance

Binnen enkele minuten kunnen uw gasten een country line-dance onder de knie krijgen. De demogroep geeft eerst een demonstratie van diverse nummers. Daarna wordt er een dans stap-voor-stap geleerd door een professionele instuctice/instructeur. 
 
Fatal Juztizz
Streetdance

Fatal Juztizz is een hiphop / streetdance demoteam.
Fatal Juztizz doet mee aan alle wedstrijden van het DCAF maar je zult ons ook vaak zien optreden op diverse evenementen.
 
 
Jumps
Rock 'n' Roll

De moderne variant van Rock 'n' Roll dansen, die ontstond in Duitsland in de jaren '70, lijkt weinig meer op het Rock 'n' Roll zoals deze in de jaren '50 werd gedanst. De vetkuiven en petticoats hebben plaatsgemaakt voor strakke glimmende pakken (dat vergemakkelijkt de acrobatiek) en het gooi en smijtwerk heeft zich ontwikkeld tot verantwoorde acrobatiek op hoog niveau. Het tegenwoordige Acrobatische Rock 'n' Roll krijgt vorm door gedurfde hoge acrobatiek, dynamisch passenspel en esthetische bewegingen. Ook is het mogelijk om een "traditionele" Rock 'n' Roll demonstratie te verzorgen inclusief vetkuiven en petticoats.
 
 
Kerrolls
Kunstrolschaats

R.C. "Ker-Rolls" werd in 1957 opgericht te Kerkdriel en is aangesloten bij de Nederlandse Rolschaats Bond. De club werd vele malen nationaal en internationaal showkampioen. Dankzij de inzet van jonge enthousiaste mensen en veel training beoefenen zij de kunst van het showrijden op professioneel niveau. Als je dit spektakel nog nooit hebt gezien heb je wel wat gemist, want kunstrolschaatsgroep de "Ker-Rolls" is groots op het gebied van spektakel.
   
Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wij kunnen iedere soort van dans voor u verzorgen, dus neem vrijblijvend contact met ons op.