Kevin Gorczynski
Kevin Gorczynski

Het publiek entertainen
met lichaamstaal en zonder worden is de grote passie van Kevin Gorczynski. Als klein kind wist hij al dat hij iets met toneel, theater of film wilde gaan doen.

Grote bekendheid kreeg hij toen hij in de live show van het SBS6 programma "Holland's Got Talent 2009" zijn act mocht opvoeren.

Kevin beheerst het mime-spelen en popping (dansact).
 
Daniël Spies

Daniël Spies
(Close-Up Illusionist
)

Organiseert u een feest, diner of ander evenement?
Bent u op zoek naar een uniek stuk entertainment waarover uw gasten nog lang zullen napraten?

Doorat u de magie letterlijk kunt 'aanraken' (veel effecten vinden plaats in uw eigen handen!) is dit een nieuwe en verfrissende manier van goochelen die u en uw gasten nog lang zal bijblijven.

U kunt kiezen voor diverse mogelijkheden: 'Tafel-goochelen/Walk around magic', 'Close -Up show' , 'Stand-up show' en diverse Workshops.


   
Johan de Man
(Close-Up Illusionist
)

Deze veelzijdige entertainer won al tweemaal het Nederlands kampioenschap straatgoochelen. Zijn sprookjesachtige uiterlijk is niet onopgemerkt gebleven, zo trad hij al vele malen op in de Efteling.

Naast magie combineert Johan zijn illusie's met vuur, een andere passie van deze rasartiest. Johan kan op spectaculaire wijze uw nieuwe producten voorstellen met een special voor de klant gemaakte presentatie.
 
Ballonkunstenaar


Wilt u live entertainment op uw feest of evenement? Dan kunt u bij ons ballonkunstenaar Denise inhuren. Laat uw gasten verwonderen met mooie ballonsculpturen groot en klein, die voor de neus van het publiek gemaakt worden. De act wordt afgewisseld met een grote lading humor en plezier. 
 
Rich Magic
(Goochelen)

Toen Goochelaar Rich Magic op jonge leeftijd Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazan op tv een truc zag doen, was hij direct verkocht! Dit wilde hij ook!

Publiek op deze manier entertainen werd snel daarna een dagelijkse bezigheid van hem.


 
Willem Goochel
(Goochelen)

Al op jonge leeftijd werd Wilfred geboeid door trucjes van zijn vader. Als kleine jongen, bij zijn vader op schoot in de woonkamer, liet zijn vader zijn trouwring verdwijnen.
Totale verbazing bij de kleine Wilfred toen bleek dat de ring in de koelkast bleek te liggen. Het maakte een ongelooflijk verpletterende indruk op deze kleine jongen! Kon zijn vader nu wonderen verrichten of was het maar een trucje?
 
Jahon
(Goochelen)

In Heer-sur-Meuse, in de Ardennen, zet Jahon, als zesjarige, zijn eerste stapjes in de wereld van de magie. Voor een publiek van een 100-tal 12-jarigen geeft hij zijn eerste optreden. Sindsdien heeft hij veel bijgeleerd.

Hij bezocht tal van goochelstudio’s, nam deel aan congressen en deed mee aan meerdere concours. Tijdens zijn puberjaren mocht Jahon optredens verzorgen voor jeugdverenigingen, enz.
Hier heeft hij de nodig ervaring opgedaan.
 
 
Verlichte dansvloer

Een verlichte dansvloer van 24 m2 geeft net dat beetje extra en met een hoogte van 20 cm kan deze vloer op bijna iedere plek gelegd worden. Diverse kleurcombinatie's en kleuren maken de vloer levendig en zal zeker de aandacht trekken.

 
 
Karikatuur tekenaar

Laat uw gasten door een karikatuur tekenaar vastleggen. De tekeningen worden razendsnel gemaakt en de tekeningen kunt u dezelfde avond nog meenemen. Ook is het mogelijk om uw bedrijfsnaam / logo op het papier te laten drukken.


 
 
Animator

Diverse animatie acts zoals:

- Security boys
- Lakeien
- WC dames
- Dronken ober
 
 
Body-Paint

René's Professional Body-Paint schildert al meer dan 10 jaar levensechte tattoos op jan en alleman, van 2 -90 jaar oud. Zij kunnen kiezen uit meer dan 3000 ontwerpen. In het zwart maar ook in sprekende kleuren. Hoe groot of klein uw feest of groepje ook is, voor elke gelegenheid en themafeest hebben we de juiste capaciteit om u en uw feestgangers te voorzien van een echte nep-tattoo. Blijft een paar dagen zitten. Zijn niet van echt te onderscheiden en zeer professioneel gedaan. (Géén plakplaatjes dus, maar met een veilige huidverf handgeschilderd).

 
 
Karaoke

Met een karaoke set is het mogelijk dat Uw gasten mee kunnen zingen met bekende nummers. Op aanvraag wordt dan een bepaald nummer gedraaid en kunnen de mensen een microfoon pakken.

De woorden van het liedje zijn mee te lezen op 1 groot beeldscherm en verder kunnen er verdeeld over de locatie nog 3 extra kleinere schermen worden geplaatst. 
 Adje
Adje
 
 
Willie Meester
Willie Meester
(bandparodist)
 
 
Mister Boullart
Mister Boullart (buikspreekshow)
Dick de Witte
Dick de Witte
(muzikale komiek)
 
 
 
 

Kerstman
 
 
 
 
Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wij kunnen ieder soort animatie voor u verzorgen, dus neem vrijblijvend contact met ons op.