Zijne Majesteit de Koningin!

Uw eigen troonrede! Landgenoten, de afgelopen jaren werden gekenmerkt door..... Wie kent niet het beeld van de troonrede? Wij leveren u een troonrede over uw thema! Het Wilhelmus klinkt en vriendelijk zwaaiend naar ‘het volk’ betreedt ze de ruimte. Dan neemt ze plaats en begint ‘de troonrede’ te lezen. Plotseling begint ze over uw bedrijf, de bijzondere eigenschappen van uw jubilaris of over het thema van uw symposium. Zo af en toe wordt ze overvallen door wat teksten die ze zelf niet zo gepland zou hebben. Of ze laat zich even gaan. Hilariteit gegarandeerd!


Bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld een ludieke opening van een congres, een afsluiting van een symposium of een feest. Ook mogelijk als komisch intermezzo tijdens een personeelsfeest of bedrijfsbijeenkomst.
‘Zijne majesteit’; een spel en stemimitatie van hoge kwaliteit voor bijzondere gebeurtenissen!

Noot:
Wij kunnen de troonrede schrijven op basis van ontvangen informatie. Een andere mogelijkheid is dat wij uw bedrijfsbijeenkomst bijwonen en de dag of avond afsluiten met de troonrede. Wij hebben dan elementen van die dag zelf verwerkt. Actueler kan een act niet zijn!


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.