Willem Goochel

Waarom ik goochelaar ben geworden?

Al op jonge leeftijd werd Wilfred geboeid door trucjes van zijn vader. Als kleine jongen, bij zijn vader op schoot in de woonkamer, liet zijn vader zijn trouwring verdwijnen. Totale verbazing bij de kleine Wilfred toen bleek dat de ring in de koelkast bleek te liggen. Het maakte een ongelooflijk verpletterende indruk op deze kleine jongen! Kon zijn vader nu wonderen verrichten of was het maar een trucje?

Pas jaren later bleek het laatste waar te zijn. Terwijl Willem Goochel bij zijn vader op schoot zat was zijn moeder eten aan het koken in de keuken. Achter zijn rug om maakten vader en moeder de afspraak dat zij haar trouwring in de koelkast moest leggen….

Dit trucje is de trigger geweest voor zijn grote belangstelling naar de goochelkunst. Vanaf dat moment begon de zoektocht naar goocheldozen, goochelboeken en nieuwe trucs. Zodra de TV-gids op de deurmat viel was Willem Goochel er als de kippen bij om te kijken of er ook een goochelprogramma op TV was. De ‘goochelhonger’ moest gestild worden. Vanaf die tijd wilde hij hoe dan ook goochelaar worden.

Inmiddels verzorgt deze goochelaar al meer dan 20 jaar in het gehele land goocheloptredens voor allerlei gelegenheden.

Hoe doet u dat?

Kinderen of volwassenen: het ligt hem allemaal even goed. Met veel enthousiasme probeert deze goochelaar zijn publiek momenten van verbazing en verwondering te laten beleven. Een belevenis als destijds de truc met de trouwring van zijn vader. Er bestaat niets mooier!


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.