The Original Kids

The Original Kids Rhythm & Brass is een vermaarde showband die is gespecialiseerd in de boel op stelten te zetten. Dit wordt gedaan met behulp van percussionisten en blazers, eventueel aangevuld met danseressen. Het ritme is een combinatie van salsa, merengue, soca calypso en samba, geheten: Asambeho.

Het unieke van deze band is dat het een bijzonder verrassingseffect heeft. Op het moment dat de band binnenkomt, is het net een ‘ritmische aardbeving’. Na het "hé wat is dat nauw voor…." effect, is het feesten geblazen. De genodigden krijgen gedurende 25 minuten zowel bekende als minder bekende feestnummers te horen, waarop zij echt uit hun bol zullen gaan. Dit allemaal op de opzwepende ritmes van Asambeho en de wervelende show van de bandleden.

The Original Kids Rhythm & Brass kan met of zonder versterking optreden, en zowel ambulant of op een vaste plek (podium). Er kunnen exotische danseressen aan de show worden toegevoegd.

The Original Kids Rhythm & Brass kan worden ingezet in uiteenlopende evenementen: huwelijks- of bedrijfsfeesten, thema avonden, beurzen, braderieen, pretparken, musicals, TV-shows en mega (dance/sport) evenementen.

Een aantal Hoogtepunten van de band
North Sea Jazz, EURO 2000, Zomercarnaval in Rotterdam, World Press Photo Gala, Afrikan Doctors Gala, Antilliaanse feesten Hoogstraaten, diverse TV programma’s (All you need is Love, Televisiering, Star Academy), Musical Barcelona (in Event Center Aalsmeer) en het Nationale Huwelijksfeest in de Arena.

The Original Kids Rhythm & Brass heeft ook samen met een aantal BN’ers opgetreden: Hans Dulfer (North Sea Jazz) en Guus Meeuwis & Vagant (in Ahoy). T.O.K. Rhythm & Brass is zelfs te horen op de cd "El Saxofon Part II" van Hans Dulfer.


  
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.