Kevin Gorczynski
(
www.kevin-theatre.com)

Kevin Gorczynski werd op 16 december 1993 geboren in Eindhoven. Van kinds af aan wist Kevin dat hij iets met toneel, theater of film wilde gaan doen. Het publiek entertainen, dat was en is nog steeds zijn grote passie.

Hier vertelt Kevin over... zichzelf.
Ik doe aan een Oosterse vechtsport, nunchaku. De stokken zijn bedacht door Bruce Lee. Ik ben met kata Europees Kampioen geworden tijdens de EK in Ijselmuiden (Ned.) Daarnaast ben ik de eerste nunchaku-ka onder de 16 die een zwarte band heeft behaald.

Talentvol
Mijn eerste ervaring op het podium en de camera's was tijdens het Tonpraten. Tonpraten is bijna het zelfde als cabaret, maar dan in een ton en praat je met een dialect. Tonpraten gebeurd tijdens de carnaval en neem je het lokale nieuws en gebeurtenissen op de hak.

Toen ik nog jonger was wilde ik al iets doen met acteren, theater en films. De aandacht van het publiek vond en vind ik geweldig. Uiteindelijk ben ik in 2004 begonnen als living statue act tijdens Halloween in het plaatsje Dongen. In 2006 bedacht ik een living statue act als Kungfu-Nun. Deze act heb ik voor de eerste keer uitgevoerd tijdens de World Statues in de categorie "Kids Statues" in Arnhem. In deze categorie werd ik eerste en mocht de titel Wereldkampioen dragen.

Een jaar later heb ik weer een andere act bedacht, deze acte heette "Keragon". Met deze act heb ik het niveau van professional living statue bereikt. In 2009 werd kreeg ik tijdens de World Statues in Arnhem de prijs voor "Bijzondere prestatie Entertainment."

Daarnaast heb ik in 2009 mee gedaan aan het SBS 6 TV programma "Holland's Got Talent". Hierin deed ik een mime-act waar de jury erg enthousiast over was. Tot mijn verbazing heb ik de halve finale live show gehaald. En ik was in 2009 de grote winnaar van "Breda's Got Talent"met een popping en lyrical act.

Popping is gebaseerd op de techniek van het snel spannen en ontspannen van de spieren, zodat er een soort schok door het lichaam van de danser gaat, welke ook wel een pop of hit wordt genoemd. Dit wordt gedaan op het ritme van de muziek, in combinatie met verschillende bewegingen en poses.

Popping wordt ook gebruikt als een algemene term voor een groep van verschillende dans stijlen en technieken die vaak samen met poppen worden gedaan, om een gevarieerdere uitvoering te verkrijgen.

En lyrical houdt in dat je letterlijk uitbeeld wat er in het liedje te horen is.

Daarnaast was ik ook te zien in het SBS6 programma, waar men op zoek ging naar het danstalent, "Move Like Michael Jackson."

In juni 2010 ben ik gecast om mee te doen in Walibi World bij de Halloween Fright Nights als scare-actor. Ik speelde de rol van Pinokkio en zal deze ook in 2011 spelen.

Tevens heb ik meegedaan aan de film "Sinterklaas & het Pakjes Mysterie" tijdens de verjaardag van PostPiet.

Klik hier voor het artikel in "Langstraat Bruist" (juni 2011)

Kijk voor meer informatie zie de website: www.kevin-theatre.com


 
 
 
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.