Johan de Man

Deze vurige verschijning zal ieders hart verwarmen. Met passievolle acts vol vuur toont Johan de Vuurman zijn kunnen. Zodra de vonk overslaat op uw gasten, zal het brandende verlangen om meer te zien alleen nog maar meer aangewakkerd worden.

Als meervoudig onderscheiden goochelaar mag je van Johan verwachten dat zijn trucs goed in elkaar steken. Toch is het de wijze van verhalen vertellen die Johan onweerstaanbaar maakt. Hij kan een complete show vullen met slechts een handvol trucs en een brein vol verhalen. Goocheltrucs fungeren als gereedschap om zijn act met uiterste precisie op te bouwen.

Straat act, Hassan de wonderverkoopman

HassanDeze verkoper lijkt regelrecht uit de sprookjes van duizend-en-één nacht te komen vliegen. Hij heeft zelf ook een onuitputtelijk repertoire aan verhalen te vertellen. Hassan probeert je van alles te verkopen, toch is het voornamelijk gebakken lucht wat hij je aan zal smeren. Pas op voor een ‘vurig’ betoog, en lach om zijn ‘droge’ humor. Interesse in een leuk tapijtje? Zorg dat ze niet wegvliegen!


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.