Jahon

In Heer-sur-Meuse, in de Ardennen, zet Jahon, als zesjarige, zijn eerste stapjes in de wereld van de magie. Voor een publiek van een 100-tal 12-jarigen geeft hij zijn eerste optreden. Sindsdien heeft hij veel bijgeleerd.
Hij bezocht tal van goochelstudio’s, nam deel aan congressen en deed mee aan meerdere concours. Tijdens zijn puberjaren mocht Jahon optredens verzorgen voor jeugdverenigingen, verjaardagsfeesten, enz. Hier heeft hij de nodig ervaring opgedaan.

Doorheen de jaren creëerde Jahon zijn visie op het goochelen. Zo denkt hij na over decor, kostuum, muziek, … en combineert op die manier theater met goochelen tot een magisch geheel. Hij kreeg hiervoor oa. artistieke ondersteuning van Frank Van Laecke.

Door zijn visie, heeft Jahon een rijk aanbod van voorstellingen en animaties weten uit te werken welke gesmaakt worden door jong en oud. Zo was hij een zomer lang te zien in familiepark Bobbejaanland.

Buiten zijn goochelvoorstellingen was Jahon al te gast bij één , Studio TVL, Q- music, Radio 2, Het laatste nieuws, Het belang van Limburg, Goedele Magazine, … Sinds najaar 2013 is Jahon de huisgoochelaar van tv zender VTM Kzoom. Hij is met een eigen goochelrubriek regelmatig te zien op deze zender.

De prijzenkast van Jahon bleef niet leeg en bevat oa.
-
Kampioenschap van Vlaanderen 2011 Categorie toneel: Brons
- Kampioenschap van Vlaanderen 2011 Over alle categorieën heen:    Publieksprijs
- Dynamite day wedstrijd 2011 (NL) Categorie toneel: Goud
- OMC Limburgs kampioenschap 2012 Categorie toneel: Goud
- Kampioenschap van Vlaanderen 2013 Categorie toneel: Eerste prijs
- Dynamite day wedstrijd 2013 (NL) Categorie toneel: Goud

Naast zijn passie voor goochelen, behaalde Jahon in 2011 het diploma van kleuterleider. De kleuterklas heeft echter plaats moeten maken voor het podium. Sinds 2016 is Jahon full Time goochelaar.


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.