Daniël Spies

Daniël's liefde voor de goochelkunst begon op jonge leeftijd.

Na jaren onder de ‘vleugels’ van een professionele illusionist het vak te hebben geleerd heeft Daniël zich ontwikkeld tot een erkend en veelgevraagd artiest.

Daniël studeert nog dagelijks urenlang nieuwe routines en magische effecten in. Ook schrijft hij scripts voor zijn voorstellingen waarbij hij iedere beweging zorgvuldig uitwerkt.

In zijn zoektocht naar bijzondere effecten reist Daniël af naar meerdere continenten om workshops, congressen en lezingen bij te wonen, attributen aan te kopen en kennis op te doen om nieuwe ideeën verder uit te ontwikkelen.

Daniël woont in Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland.
Zijn huis is een toonzaal vol met bijzondere attributen, speciale tafels, kistjes en een bijzonder uitgebreide collectie vakliteratuur waaronder zeer unieke en zeldzame boeken.

Iedere illusie is een verhaal op zich waarin wonderen plaatsvinden onder schijnbaar onmogelijke omstandigheden.

Uw intellectuele ‘overtuiging’ laat u zo lang mogelijk rationeel denken totdat… de steunpilaren onder uw theorie worden weggevaagd en uw ‘emotionele overtuiging’ het van u overneemt.

Vanaf dat moment kijkt u naar pure magie…

Daniël is getraind door de absolute top van Nederland en Amerika en heeft gewerkt met veel (internationaal) bekende artiesten.

De wereldberoemde magiër Eugene Burger heeft Daniël tijdens een diner in Amsterdam een van zijn meest bijzondere attributen gegeven uit zijn privé collectie. ‘ Use it with care and respect’.


Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.